Il Passaggio homepage
Il Passaggio Ronse
Il Passaggio Ronse
Il Passaggio Ronse
Il Passaggio Ronse

Proeven van de Italiaanse Kerst en eindejaar

19/11/2015

Proeven van de Italiaanse Kerst en eindejaar

Het duurt nog wat te lang om nu al te beginnen aftellen naar de jaarovergang maar niets belet ons al om na te denken over wat er die dagen op tafel komt. Daarom nodigen we iedereen uit om op zaterdag 21 en zondag 22 november te komen proeven van wat Italië te bieden heeft voor je feestdis. Voor de liefhebbers van de Italiaanse cucina povera én voor zij die daar al eens graag het aroma van verse truffel bij serveren.

Binnenstappen bij Il Passaggio is een beetje als ontspannen keuvelen langsheen de zonovergoten heuvels van Piemonte. Daar word je blij van in deze donkere herfstdagen. Vooral omdat je tijdens je wandeling kan kennismaken met authentieke, eerlijke en smaakvolle Italiaanse gerechten.

Smakelijke combinaties en de heerlijke wijnen

In het aanbod van Il Passaggio vind je Italiaanse klassiekers zoals osso bucco, vitello tonnato of spaghetti vongole, maar ook de onbekendere specialiteiten. En die moet je beslist eerst proeven vooraleer je ze mee naar huis neemt. Om dat gemakkelijker te maken, organiseren we op 21 en 22 november een degustatieweekend met een ruime keuze aan Italiaans lekkers.

Je krijgt een voorsmaakje van de verschillende kerst- en eindejaarsmenu’s die we aanbieden en geven advies over de smakelijkste combinaties en de lekkerste wijnen.

Of liever een privé-degustatie?

Kom je liever op een ander moment met vrienden of familie langs voor een privé-degustatie? Dat kan ook. Maak een afspraak. Krijg je ons niet meteen aan de lijn (Bea: 0475 81 95 51, Pedro: 0497 13 30 60), laat dan gerust een antwoord na op ons antwoordapparaat, we bellen je binnen de 24 uur terug.

Recente posts

Flockdesign & KLA-4 Communicatie